Sisusta halvalla ja tyylikkäästi

säästövinkkejä sisustukseenKaipaako kotisi päivitystä, mutta rahaa sisustamiseen ei oikein olisi? Tässä muutama vinkki, joilla voi uudistaa kodin sisustusta pienellä budjetilla.

 1. Ajattomat huonekalut
  Muutamaan kalliimpaan, mutta kestävään huonekaluun satsaaminen tulee halvemmaksi kuin halpojen ja huonolaatuisten ostaminen useammin. Puu materiaalina on hyvä, sillä sen voi aina hioa ja maalata uudelleen, toisin kuin lastulevyisen huonekalun.
 2. Kirpputorit ja huutokaupat
  Kirpputorilta ja huutokaupoista voi löytää halvalla hieman kuluneita huonekaluja, joista saa kunnostamalla hienoja ja persoonallisia. Puiset huonekalut ovat kestäviä ja ne saa hiomalla ja maalaamalla tai lakkaamalla helposti omaan kotiin sopiviksi.
 3. Tee itse
  Esimerkiksi muodikkaan neulerahin saat halvemmalla kun teet sen itse. Virkkuukoukun ja tarvittavat materiaalit saat murto-osalla design-merkin neulerahin hinnasta. Myös metrikankaat tulevat usein halvemmaksi kuin valmiit verhot tai sisustustyynyt.
 4. Pinterest
  Liity Pinterestiin ja selaa sisustusaiheisia kuvia. Niissä on usein helppoja ja halpoja ideoita kodin sisustukseen.
 5. Vaihda väriä
  Jos vanha sohva alkaa kyllästyttää, mieti tarkkaan ennen kuin ostat uuden. Auttaisivatko olohuoneen seinän maalaaminen ja uudet sisustustyynyt? Pienellä värin vaihdolla saa helposti aivan uuden ilmeen huoneeseen kuin huoneeseen.
 6. Viherkasvit
  Viherkasveilla ja hienoilla ruukuilla saa helposti uudistettua kodin ilmettä. Lisäksi viherkasvit parantavat huoneilmaa.

Leave a Comment