Hyviä sovelluksia oman talouden hallintaan

Sovelluksia oman talouden hallintaanMonilla sovelluksilla eli appseilla voi säästää selvää rahaa tai pitää kirjaa omista tuloista ja menoista. Tässä esittelemme niistä muutaman.

Toshl Finance

(ilmainen)
Seuraa, mihin rahasi kuluvat ja pysy kärryillä henkilökohtaisesta budjetistasi. Ohjelma kertoo, kuinka paljon sinulla on vielä rahaa käytettävissä kuukauden aikana. Ohjelmaan voi myös lisätä toistuvat menot ja tulot, kuten esimerkiksi vuokran ja palkan. Selkeistä kaavioista näkee hyvin, mihin rahaa kuluu. Ohjelmasta voi viedä tiedot helposti esim. PDF- tai Excel-tiedostoon. Toshl Financea voi myös käyttää selaimella.
Saatavilla: iPhone, Symbian, Windows Phone, Android

BUDGT

(1,79 €)
Pidä kirjaa tuloistasi ja menoistasi helposti. Voit seurata, kuinka paljon sinulla on vielä rahaa käytettävissäsi päivän aikana, ottaen huomioon kuukauden kulut. BUDGT on myös matkustaessa kätevä, sillä se hoitaa valuuttamuunnokset puolestasi. Myös BUDGTista saa siirrettyä tiedot csv-tiedostona Exceliin.
Saatavilla: iOS

Skype

(ilmainen)
Säästä rahaa soittamalla ilmaisia puheluita Wifi-verkossa muille Skypen käyttäjille. Puhelut onnistuvat myös 3G-yhteydellä, mutta operaattori saattaa laskuttaa käytöstä. Skypellä voi lähettää myös pikaviestejä ja tiedostoja.
Saatavilla: iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry. Myös Windows- ja Android-tableteille sekä iPadille sekä kaikille tietokoneille.

Myös eri pankeilla on omia appseja, joilla voi helposti seurata oman tilin saldoa ja maksaa laskuja. Niiden käyttöön tarvitaan yleensä verkkopankkitunnukset.

Leave a Comment